Home.
FoodRootz.
Projecten.
Referenties.
Contact.
Links.

Referenties

Klanten over Foodrootz

 

Interim commercieel projectleider Rieber & Son Holland BV

 

“Mijn persoonlijke indruk is positief; Nico is een aardige en gedreven kerel. Hij heeft een duidelijk, volledig en bruikbaar Export Sales Marketingplan geleverd met voldoende aanknopingspunten voor de sales managers. Het SMART-maken van doelstellingen middels diverse KPI’s was een goede zet van hem, maar voor onze organisatie echter nu nog een brug te ver. Nico bood voldoende ondersteuning, daar waar gewenst, met bruikbare input van ervaringen en advies. Ik zou Nico zeker aanbevelen daar hij goed werk levert en een aardige vent is. Persoonlijk hoop ik contact met Nico te kunnen blijven houden, daar zijn netwerk & visie op zaken door mij gewaardeerd worden. “

 

Marco Bolder, Sales en Marketing Directeur Rieber & Son Holland BV

 

Interim senior Brandmanager AVIKO BV

 

“Nico heeft binnen Foodservice ScandinaviŽ een eerste serieuze aanzet tot ondersteuning handelscommunicatie en promotie gegeven voor onze werkmaatschappij in Zweden. Dit is mijns inziens goed gelukt. Hij maakte het intern en extern zichtbaar om geaccepteerd te krijgen. Zijn plan is grotendeels klaar. Een nieuwe collega in vaste dienst heeft het verder opgepakt.

 

Voor Foodservice UK heeft Nico de nodige NPD-ondersteuning geboden in verband met spreiding van de werkdruk op de afdeling marketing. Het doel was een aanzet te leveren voor een nieuw communicatieplan Foodservice in samenwerking met een extern reclamebureau. Hierbij moest de UK-markt nadrukkelijker in het commercieel proces geplaatst worden. Dit is Nico ook gelukt. De rapportage was OK, op tijd en volledig.

 

Voor Foodservice Duitsland en Oostenrijk heeft Nico ondersteuning geboden het bestaande marketingplan verder uitgevoerd. Dit waren marketing-en communicatieactiviteiten, zoals het verzorgen van maandelijkse imagomailings, Brand News, HTML-Trendletters, on-line marketing en het verrichten van marktonderzoek. Op NPD-gebied heeft hij in samenwerking met R&D procesverbeteringen doorgevoerd voor een spatarm aardappelschijfje en een mooiere kreukelfriet. Hij heeft in dat kader ook een retailverpakking voor Verwenfriet en productuitrol naar klanten verzorgd. Daarnaast heeft hij meegewerkt aan de ontwikkeling en introductie van Super Crunch friet. In het kader van Brand Activation heeft Nico een geslaagde actie voor SteamFresh aardappelen binnen Compass-groep en een Cross Promotion actie met diverse cafetariaketens ontwikkeld en verzorgd.

 

Mijn algemene indruk van Nico is correct. Zeker gezien de verwachte korte termijninzetbaarheid op diverse projecten, heeft hij naar volle tevredenheid gefunctioneerd. Nico heeft blijk gegeven van dragen van verantwoordelijkheid en toonde inzet en initiatief. Verder is hij flexibel en goed in de mondelinge omgang. Nico functioneerde met een grote mate van zelfstandigheid en werkte constructief samen met anderen.”

 

Dick van der Aart, Marketing Manager AVIKO BV